ПДФ датотека коју сте одабрали требала би да се појави овдје ако ваш претраживач веба посједује инсталиран додатак за ПДФ (нпр. најновију верзију Адобовог акробар ридера).

Као алтернативу, можете преузети ПДФ датотеку директно на ваш рачунар, одакле је можете отворити помоћу ПДФ читача. Да преузмете ПДФ, кликните на везу за преузимање која се налази испод.

Ако су Вам потребне додатне информације како да одштампате, сачувате и радите са ПДФ датотекама, Хајвер прес даје корисну страницу са питањима која се најчешће постављају у вези са ПДФ датотекама.

Пуни екран Излазак из пуног екрана

Рефбекови

  • Тренутно не постоје рефбекови.


Немјерљив је допринос овог нашег часописа у стварању  функционалног, ефикасног  и модерног законодавства  и правног  система, који је у Реппублици Српској  усклађен са највишим европским и свјетским стандардима.

За 17  година излажења часописа „СРПСКА ПРАВНА МИСАО“ штампали смо до сада 44 броја у којима је објављено много  научних и стручних радова из свих области  права. И овај часопис има  међународни карактер и значај јер смо и  у њему објављивали радове многих научника и правних стручњака из свих Република претходне  Југославије и из иностранства.

Осим тога  и овај часопис припремамо  у складу са највишим међународним стандардима. Сваки рад има двије рецензије. Часопис је доступан и на  интернету а од почетка 2012 године налазиће се и у  међународној академској бази часопииса и  публикација  EPSCO. На листи је публикација са DOI  дозволом.